De leukste woonaccessoires voor binnen en buiten

De leukste woonaccessoires voor binnen en buiten

Het zonnetje laat zich weer vaker zien tijd om je interieur en terras een opfrisbeurt te geven. Zodra we niet meer alleen binnen hoeven te zitten beginnen onze handen te kriebelen om buiten aan de slag te gaan. We gaan natuurlijk eerst ons terras weer fatsoenlijk maken zodat de weer invloeden van afgelopen winter niet meer zichtbaar zijn en het weer schoon is.

Accessoires voor binnen en buiten

Zodra alles weer netjes is kunnen we beginnen met het leukste, het stijlen! Wij gebruiken veel accessoires die voor binnen zijn bedoeld ook voor buiten. Als je bijvoorbeeld tussen de Riverdale woonaccessoires een mooi windlicht ziet dan kan je deze uitstekend gebruiken op je terras. Grote windlichten of lantaarns geven direct meer sfeer en allure aan je terras. Let er wel altijd even op dat de meeste accessoires niet buiten mogen blijven staan.

Heb je een terras met een loungeset?

Als je de luxe hebt om een terras of overkapping te hebben met een lounge set dan kan je natuurlijk helemaal los gaan met kussens. Kussens zijn uitstekend geschikt om meer kleur en gezelligheid aan te brengen aan je loungeset. Gebruik trend kleuren om meer kleur toe te voegen of kies juist voor bescheiden aarde tinten om meer rust te creëren. Als je in de avond lekker lang buiten wilt blijven zitten dan mag een plaid natuurlijk ook niet ontbreken voor als het wat kouder wordt.

Maak het sfeervol met kaarsen

De meeste kandelaartjes en sfeerlichten kunnen natuurlijk ook buiten gebruikt worden. Zoek een Riverdale accessoire wat bijvoorbeeld van glas is, deze kan je meestal ook nog buiten laten staan. Door in de avond een aantal kaarsjes aan te steken creëer je een gezellige sfeer voor de lange zwoele zomerse avonden. Let er op dat het buiten natuurlijk kan waaien, kies er daarom voor dat het vlammetje beschermt is en niet uit kan waaien. Kies je liever voor een geurkaars? Kies dan voor een Woodwick kaars die zit al in een glazen pot zodat de vlam is beschermt voor de wind.

Na zonneschijn komt…

Helaas duurt de zomer voor ons altijd te kort, de kou komt er uiteindelijk weer aan. We gebruiken in het najaar onze accessoires die we buiten hebben gebruikt ook weer (deels) in ons interieur. Veel accessoires zijn tijdloos en kunnen het hele jaar gebruikt worden, wij vullen dit meestal zelf aan met een aantal trend items. Ieder jaar wisselen de trend kleuren die gebruikt worden in interieurs, met een aantal kussens fleur je een interieur al helemaal op.