Nederlands design van EYYE


Banken

Het nieuwe vooruitstrevende Nederlandse merk EYYE, biedt meubels aan met een frisse kijk op modern design. Dit merk werd in 2017 voor het eerst geïntroduceerd als het zusje van het welbekende merk Design on Stock en is daarmee ook onderdeel van Dutch Quality Group. De design meubels worden geheel in Nederland ontworpen en geproduceerd in de fabriek van Design on Stock, waardoor je verzekerd bent van hoogstaande kwaliteit en de beste technieken en materialen. Bovendien kan je nieuwe stoel of bank zo binnen een paar weken worden geleverd. EYYE werkt met een team van jonge Nederlandse ontwerpers dat bijzondere stijlvolle meubels creëert.

Moderne innovatieve stoelen, banken en accessoires

In de meubelcollectie van EYYE vind je frisse en vernieuwende ontwerpen die mooi, modulair en functioneel zijn. De ontwerpen zullen opvallen in je interieur. Zo heb je bijvoorbeeld architectonische en speelse banken waarbij de arm- en rugleuningen niet geheel over de breedte van de bank loopt of stijlvolle banken op hoge poten voor een ruimtelijk design. De banken van EYYE kunnen worden geleverd in 98 stofuitvoeringen en 18 leeruitvoeringen. EYYE design staat voor waardevolle eigentijdse designmeubelen die een interieur compleet en uniek maken. Naast stoelen en banken vind je in de collectie ook ontzettend veel accessoires om je interieur af te maken. Zo kun je kiezen uit verschillende stijlvolle bijzettafels of een mooie poef voor in je nieuw ingerichte zithoek. In deze collecties vind je zeer creatieve producten in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor ieder interieur een passend stuk te vinden is.

Ontwerpen van EYYE design

EYYE biedt jonge Nederlandse designers de mogelijkheid om toekomstige meubelklassiekers te ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Dit wordt gegarandeerd doordat EYYE onderdeel is van de Dutch Quality Group. De gehele collectie wordt in Nederland geproduceerd, waardoor de prijzen aantrekkelijk blijven en bovendien de productie en transport weinig milieubelastend zijn. Indien je niet helemaal tevreden bent wanneer je nieuwe meubelstuk wordt geleverd, dan kun je hem altijd ruilen. De garantie van de meubels die je van EYYE koopt loopt altijd rechtstreeks via hen en nooit via het verkooppunt. Op deze manier kun je altijd rechtstreeks contact opnemen waardoor je snel geholpen wordt.

design