5x tips voor het stylen van een decoratieladder

5x tips voor het stylen van een decoratieladder

Heb je een lege muur in huis en wil je deze graag opvullen? Een decoratieladder is dan een leuke oplossing. Zo’n ladder is ideaal, want deze past in elke ruimte! Benieuwd hoe je de ladder mooi kunt stylen? Wij geven je een aantal tips.

Sfeervol hoekje met een lichtslinger

Heel eenvoudig, maar wel erg leuk: een lichtslinger over de woondecoratieladder. Dit kan zowel op een houten ladder als op een mooie zwarte of witte matte ladder. Zo creëer je een sfeervol hoekje in huis, waardoor het er gelijk een stuk gezelliger wordt!

Handig voor de handdoeken

Ook hartstikke leuk: de decoratieladder in de badkamer. Ziet er niet alleen leuk uit, maar de ladder biedt ook extra ruimte voor het ophangen van je handdoeken. Zo zorgt de decoratieladder ervoor dat de badkamer er netjes uit blijft zien. Combineer de ladder met een prachtige set handdoeken voor een unieke look!

De ladder als tijdschriftenhouder

Houd je van een moderne uitstraling in huis? Dan kun je de decoratieladder gebruiken om je mooiste tijdschriften aan op te hangen. Dit is niet alleen mooi in huis, maar bijvoorbeeld ook in een werkruimte.

In de slaapkamer

Net als in de woonkamer, kun je met de decoratieladder in de slaapkamer eveneens een sfeervol hoekje creëren. De ladder is hier niet alleen sfeervol, maar ook nog eens functioneel! Zo kun je er kleding, sjaals of plaids aan ophangen. Heb je altijd een stoel in de kamer staan waar je kleding overheen hangt dat nog niet vuil genoeg is voor in de wasmand? Ook daar is de ladder ideaal voor! Zo blijft de slaapkamer netjes én wordt het er een stuk gezelliger.

Geen styling

Je kunt er tot slot voor kiezen om de ladder niet te stylen en gewoon als statement neer te zetten. Zo zijn er tegenwoordig genoeg decoratieladders te verkrijgen die er van zichzelf al prachtig uitzien en geen decoratie nodig hebben. Handig, want zo creëer je met maar één interieur item al gelijk meer sfeer in huis!