Dit zijn de zomerkleuren van 2022!

Dit zijn de zomerkleuren van 2022!

De lente is nog lang niet voorbij, maar de zomer kleuren voor dit jaar zijn al bekend! Dit jaar gaan we flink aan de slag met zachte pastel kleuren, natuurlijke tinten en hier en daar een blauwe klodder. Om een beetje blingbling toe te voegen, mogen een aantal gouden details ook zeker niet ontbreken. Heb jij behoefte om schoon schip te maken en je interieur een echte zomer boost te geven met Versmissen? Lees dan snel verder. Wij hebben alle belangrijke zomerkleuren van 2021 voor je op een rij gezet.

Speciale verftechnieken

In de meeste interieurs komt grijs voor. Soms gaat het om een meubelstuk, soms over een grijze deur. Grijs is altijd al populair geweest en dit komt waarschijnlijk omdat het een makkelijke kleur is om te combineren. In de zomer van 2022 willen we voorgoed afrekenen met de saaie, eentonige grijze muur. In plaats daarvan kiezen we ervoor om grijs toe te voegen door de kleur met een speciale verftechniek om de muren te smeren. Creëer bijvoorbeeld een industriële betonlook! Dit geeft je woonkamer, slaapkamer of gang meteen een stoere uitstraling, die makkelijk te combineren is met andere kleuren woonaccessoires en meubelen.

Olijfgroen 

Ben jij een groot fan van de Urban en Botanische woonstijl? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want groen behoort absoluut tot één van de zomerkleuren van 2022! Vooral de groentinten aansluitend op mosgroen en olijfgroen zijn onmisbaar. Deze kleuren haal je al gemakkelijk in huis door middel van accessoires, meubelen of planten! Heb je geen groene vingers? Dan zijn de zijden planten van Silk-ka wellicht iets voor jou.

Okergeel

Om je huiskamer een zonnige boost te geven, mag je een aantal fellere kleuren toevoegen aan je interieur deze zomer. Okergeel is een perfecte kleur om een levendige sfeer te creëren in je woning. Deze kleur is goed te combineren met de neutrale aardse tinten en donkerblauw, waardoor een mooi evenwicht ontstaat.

Tip: Wanneer je verschillende kleuren strepen op de muur verft, ogen de muren hoger en breder. Hierdoor lijkt de ruimte groter. Horizontale strepen maken een wand breder, terwijl verticale strepen ervoor zorgen dat een ruimte optisch hoger maakt. Kies voor één of twee kleuren in diverse tinten om rust in het geheel te houden.

Black and a touch of gold

Ben je niet vies van een beetje blingbling? Ga dan voor de combinatie zwart en goud! Weinig combinaties gaan zo vaak goed met elkaar. Het straalt enorm veel luxe uit, en de gouden kleur brengt wat meer warmte in het geheel. Nu hoef je natuurlijk niet allemaal gouden en zwarte meubels en accessoires in huis te halen. Bij deze combinatie geldt de regel; less is more! Kies daarom voor gouden detail, zoals goudkleurige stoeldoppen.