Leg jouw favoriete herinneringen vast

Leg jouw favoriete herinneringen vast

Je huis is jouw eigen plekje. Het is jouw thuis, een plek waar je helemaal jezelf kan zijn en tot rust kan komen. Het is daarom belangrijk dat het ook ingericht is op een manier die jij prettig vindt. Je moet je er ook echt thuis kunnen voelen.

Een goede manier om een huis echt eigen te laten voelen, is door het te decoreren met persoonlijke spullen. Een souvenirtje van een mooie reis, een cadeau van een goede vriend of een leuke foto met een mooie herinnering maken een huis een thuis. Vooral foto’s geven een persoonlijke touch aan een plek.

Hang leuke lijstjes op

Bestel een aantal leuke lijstjes, laat jouw favoriete foto’s afdrukken en ga aan de slag. Kies voor een afwisseling tussen staande en liggende foto’s en lijstjes voor een speels effect op de muur. Bovendien kan je ook creatief worden met de lijstjes. Ga voor kleuren die in de rest van het meubilair terugkomt of kies juist hele opvallende omlijstingen. Het kost je weinig tijd, maar van het effect heb je lang plezier. Zo word je elke dag herinnerd aan de leukste momenten van jouw avonturen.

Ontwerp een leuke kalender met foto’s

Wil je het hele jaar door terugdenken aan verschillende momenten, ontwerp dan een kalender met jouw eigen foto’s. Kies voor elke maand een leuke foto uit en ga aan de slag. Online kan je genoeg manieren vinden om een kalender te ontwerpen. Kies voor een dagelijkse kalender of een verjaardagskalender en decoreer deze zoals je zelf wil. Op deze manier zie je elke maand weer een andere foto.

Bestel een foto op canvas

Springt een foto er voor jou echt uit, laat deze dan afdrukken op canvas. Dit is de beste manier om een foto dagelijks te bewonderen. Bepaal op welke muur jij het doek wil hangen en meet hoeveel ruimte je hebt. Op basis daarvan kies je de afmetingen van het canvasdoek. Met een foto canvas denk jij op een bijzondere manier nog vaak terug aan een fantastische tijd.

Word creatief met posters

Houd je niet zo van standaard maar kies je liever voor een creatieve oplossing, laat jouw favoriete foto’s dan afdrukken als een poster. Hang een grote poster aan de muur of kies voor verschillende kleine posters en combineer ze.  Net als een foto herinneren de afbeeldingen je aan jouw avontuur, maar dan net op een andere manier. Hang de posters los aan de muur of kies voor een mooie lijst om de posters beter te bewaren.