Tips om je badkamer een stoere look te geven

Tips om je badkamer een stoere look te geven

Zo geef je je badkamer een stoere uitstraling

Wil jij jouw badkamer een stoere look geven? Veel badkamers zijn wit en hebben een frisse uitstraling, maar als je een echte stoere badkamer wilt, kun je het beste voor andere kleuren en materialen kiezen. Met welke materialen en kleuren geef je jouw badkamer nou echt een stoere look? En welke accessoires mogen zeker niet in jouw badkamer ontbreken? Wij vertellen het je in dit artikel. Lees snel verder en ontdek hoe jij een stoere badkamer creëert.

Ga voor donkere tinten

Als je donkere kleuren voor je badkamer gebruikt, krijgt deze direct een stoere doch luxe uitstraling. Dit betekent niet dat alles in je badkamer zwart hoeft te zijn, maar ga bijvoorbeeld voor zwarte wanden, een zwarte wasbak en pas je handdoeken hier ook op aan. Je kunt ook subtiele details toevoegen zoals zwarte zeepdispensers, kranen met een matte afwerking of een spiegel met een donkere lijst. Wat donkere tinten betreft zijn er genoeg opties om een stoere badkamer te creëren. Bekijk gerust eens wat meer badkamer inspiratie voor diverse ideeën voor het creëren van een stoere look in de badkamer.

Maak gebruik van houten items

Als je natuurlijke materialen zoals hout gebruikt, geef je je badkamer meteen een stoere look. Je kunt hout eenvoudig in de badkamer verwerken. Ga bijvoorbeeld voor een vloer met houtlook of kies voor een houtlook wastafelmeubel. Op houten planken kun je al je spulletjes kwijt, zoals je handdoeken. Zeker als je houten items met donkere tinten in de badkamer combineert, creëer je een stoere urban uitstraling.

Voeg metalen accessoires toe

Metalen accessoires mogen zeker niet ontbreken in je stoere badkamer. Koop bijvoorbeeld een metalen wasmand, hang metalen haakjes of een metalen ladder aan de muur voor de handdoeken of ga voor een metalen kraan en regendouche.

Kies voor beton in de badkamer

Je kunt je badkamer ook een stoere look geven door deze van een betonlook te voorzien. Ga bijvoorbeeld voor een betonnen vloer en plaats betonnen accessoires. Denk aan een betonnen wasbak of betonnen plantenbakken met luchtzuiverende planten erin. Beton mag zeker niet ontbreken in een stoere badkamer.

Wil jij ook een stoere look in je badkamer? Ga dan meteen aan de slag met onze tips en ga online op zoek naar items die geheel bij jouw smaak passen. Wij wensen je veel succes!

Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een samenwerking.