Zwaar gereedschap voor in de tuin

Zwaar gereedschap voor in de tuin

Vroeger werd een bladblazer alleen door professionals van de gemeente gebruikt om er in het najaar het afgevallen blad van de bomen mee op te ruimen. Tegenwoordig wordt het apparaat vrijwel het hele jaar door gebruikt, ook door consumenten. Je kunt met een bladblazer immers ook andere soorten rommel opruimen. Zoals het zaagsel dat ontstaat bij het gebruik van een kettingzaag, het gras bij het grasmaaien, en het afval dat ontstaat bij het schoonmaken van een border. Alle typen bladblazer zijn hiervoor geschikt. Toch zijn er ook modellen bladblazers die nog een paar extra functies hebben.

Bladblazer en hakselaar

Een extra functie op een bladblazer die vooral bij het opruimen van afgevallen blad erg handig is, is die van hakselaar. De bladblazer verandert dan in een apparaat dat de bladeren opzuigt. In de machine worden de bladeren verpulverd en worden in een speciale zak opgevangen. Je kunt het afval vervolgens in een container doen of het verpulverde blad in een kuil begraven. Dan verteert het extra snel tot compost. De functie van hakselaar is alleen beschikbaar op de elektrische bladblazers bij detuinmachineshop. Het wordt afgeraden om deze functie te gebruiken als het afgevallen blad nat is, want dan kan de bladblazer verstopt raken.

Het beste tuingereedschap bij detuinmachineshop

Bladblazers, kettingzagen, freesmachines, grasmaaiers en nog ontzettend veel meer tuingereedschap staat allemaal bij elkaar te koop op detuinmachineshop. De gereedschappen staan netjes geordend in categorie├źn, zodat het gemakkelijk is om de verschillende apparaten te vinden. Ook is nuttige informatie beschikbaar over de manier waarop het gereedschap het beste kan worden gebruikt. Bij detuinmachineshop is uitsluitend gereedschap van de beste kwaliteit te vinden. Zakelijke klanten, zoals hoveniers, kunnen er professionele gereedschappen voor dagelijks gebruik aanschaffen. Voor consumenten zijn er gereedschappen die geschikt zijn voor het gebruik in hun eigen tuin.

Speciale aanbiedingen

Bij detuinmachineshop worden op gezette tijden speciale gereedschappen onder de aandacht gebracht. In het najaar zijn er veel kettingzagen en bladblazers te vinden. In het voorjaar staan grasmaaiers en verticuteermachines in de etalage. En in de loop van de zomer kun je er veel elektrische heggenscharen vinden. Wat deze acties extra aantrekkelijk maakt, is dat er kortingen worden gegeven op deze machines. Je kunt bij detuinmachineshop ook gebruik maken van kortingscodes. Daarmee krijg je nog extra korting bij de aanschaf van gereedschap. Als je advies nodig hebt bij de keus van het gereedschap kun je contact opnemen met de helpdesk.